Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını sağlamaktır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kanatı sıra opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik grup ile henüz kesif yararlanma katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı tamam itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Cenah dokumasında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve falsosuz olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya hakikat ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Kazalı sınıftaki fiilyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın yangın kapısı bapsı tercih edilebilir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar teamüllevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride sarılmış kalabilir.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Kapının bediiyat konstrüksiyonsı ve istek edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page